Mechelen-20171021
Wandelen in de vallei van de Zenne en op het Hombeeks plateau
Mechelen, zaterdag 21 oktober 2017

Wandelen in de vallei van de Zenne en op het Hombeeks plateau

Met afdeling Mechelen kan je 20 km wandelen in de omgeving van Mechelen en er de stilte van de natuur, pittoreske paadjes, sloten en bossen ontdekken.

Wij wandelen via het Vrijbroekpark en de Sint-Jakobskapel naar de Zenneboorden. Vandaar gaat het via voetwegjes, doorsteekjes en buurtwegen naar Hombeek en Zemst, terwijl wij onderweg de kastelen van Expoel, Releghem en de Egleghemvijver passeren.  ’s Middags picknicken wij in Hombeek-Heike.  De wandeling eindigt rond 16.30 u. aan het Centraal Station van Mechelen.  Wij sluiten af in Brasserie Friends waar wij nog rustig kunnen nakeuvelen bij een hapje en een drankje.

Afspraak in het station van Mechelen (niet in Mechelen-Nekkerspoel) om 9.45 u. De NMBS-parking achter het station is gratis tijdens weekends en feestdagen. In Brasserie Friends, tegenover het station, biedt afdeling Mechelen je een koffie, thee of chocomelk aan voordat we starten met de wandeling.

Breng je picknick mee voor ’s middags. Een drankje ter plaatse is begrepen in de deelnameprijs.
 
Na aankomst drinken wij in Mechelen nog het glas van de vriendschap en kan er een schotel genuttigd worden.  Er is keuze uit stoofvlees met frieten, een vispannetje of een veggieschotel. 

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in bijlage vóór 16 oktober 2017 terug te zenden naar afdelingmechelen@compostelagenootschap.be, of per post aan Luc Holsters, Lange Akkerstraat 26, 2800 Mechelen.  De deelname bedraagt € 10,00 voor de wandeling (drie consumpties inbegrepen) of 25 euro voor wandeling en avondschotel.  Het is ook mogelijk alleen de avondschotel te gebruiken (deelname 15 euro, drank exclusief).  Vermeld bij betaling je lidnummer en 'wandeling Zennevallei'.

We sluiten de inschrijvingen af op maandag 16 oktober 2017.  We houden geen rekening met gegadigden die op deze datum niet betaald hebben.  Betalen zij daarna, dan aanvaarden wij de deelname als het praktisch nog mogelijk is. Annuleringen na de uiterste inschrijvingsdatum worden niet terugbetaald, tenzij de afdeling er geen financiële schade van ondervindt.  Alleszins wordt een administratieve kost aangerekend.