INFOPUNT
INFOPUNT:
Medewerkers met pelgrimservaring ter beschikking voor informatie, advies en ondersteuning van uw pelgrimstocht.

Het secretariaat van het Vlaams Compostelagenootschap situeert zich in het Diocesaan Pastoraal Centrum (DPC), Frederik de Merodestraat 18, Mechelen - telefoon 015 29 84 36. Op zaterdag staat het open als infopunt voor alle bezoekers. Enthousiaste vrijwilligers helpen je met alle vragen over tochtplannen of de werking van het genootschap. Het informatieteam bestaat uit een dertigtal vrijwilligers met diverse en uitgebreide stap- en/of fietservaring op tal van pelgrimswegen. Ze geven je advies en ondersteuning bij de realisatie van je tocht. Je kan er ook lid worden en een geloofsbrief met stempelboekje aanvragen.
In het secretariaat kan je eveneens onze pelgrimsbibliotheek raadplegen. En onze pelgrimswinkel biedt gidsen, naslagwerken en allerlei pelgrimsgadgets aan over het thema pelgrimeren.
Het infopunt is open alle zaterdagen van 10.00 u. tot 16.00 u. Het is gesloten op paaszaterdag en tijdens de kerstvakantie. Hierna de nieuwe werkverdeling vanaf heden tot en met eind oktober 2017. Zoals je kan vaststellen zullen we voor de eerste keer elke zaterdag van juli en augustus open zijn.


Aanwezige medewerkers per dag.

De ervaringen van al de medewerkers zijn gebundeld in een lijst, die je hieronder kan consulteren. Dus informatie op maat is niet veraf. Contacteer voor een bezoek best infopunt@compostelagenootschap.be of de verantwoordelijke van het Infopunt Jos Belmans op 016 76 56 64. Tijdens de openingsuren is het infopunt bereikbaar op 015 29 84 36.

Overzicht tochtervaring medewerkers infopunt: zie bijlage