Activiteit – opmaak – 210508 – Wandelen in de Voerstreek

Opzet

Voeren op zijn mooist … een rondje ‘s-Gravenvoeren in het voorjaar.

Voeren is allicht een van de mooiste streken van Limburg. Ideaal om daar van het voorjaar te proeven. We doen dit – natuurlijk – al wandelend. We leren de streek kennen, stoppen regelmatig om van het landschap en de natuur te genieten en maken tijd om bij te praten over onze Compostelaplannen. En meteen oefenen we in dit heuvelachtige landschap onze spieren voor onze tocht …

We hebben voor deze luswandeling een parcours gekozen van ca. 18 km. We vertrekken en komen dus op dezelfde plaats aan.

De wandeling vertrekt aan de Sint-Lambertuskerk in ‘s-Gravenvoeren. Voor wie vóór het vertrek nog graag een koffie, thee … wil gebruiken, opent Eetcafé Der Pley – Plein 27, ‘s-Gravenvoeren, tegenover de Sint-Lambertuskerk – haar deuren die ochtend speciaal voor ons al om 09.30 uur.

Praktisch

De aard van het parcours vereist goed en stevig schoeisel, bij voorkeur wandelschoenen. Gebruik je vaker wandelstokken, dan neem je die best mee. Zorg zelf voor picknick en drank. Onderweg zijn stops voorzien.

Heb je nog vragen, stuur dan een bericht naar afd[email protected].

Deelnemen

Snel inschrijven is de boodschap. Het aantal deelnemers is beperkt tot 40.

Schrijf je hieronder online in tot en met woensdag 05-05-2021. Kies hieronder eerst het aantal personen dat je wil inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en familienaam in. Druk op de verzendknop onderaan. Klaar.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?