Wat vindt de kandidaat-pelgrim op het Infopunt in Mechelen?

Om onze bezoekers en informanten te beschermen tegen het coronavirus organiseren we voorlopig geen informatiesessies meer op het Infopunt In Mechelen. We hopen op 2 mei terug van start te gaan, vanzelfsprekend afhankelijk van de overheidsrichtlijnen. Hou dus deze pagina in de gaten.
Om je intussen niet in de kou te laten staan, houden we nu op zaterdag een Virtueel Infopunt, waar je terecht kunt voor al je vragen over pelgrimeren.
Verneem de stand van zaken over de coronacrisis op Pelgrimeren en het coronavirus.

Heb je vragen over je tochtplannen, dan staat op zaterdag het Infopunt open voor alle bezoekers. Vier tot vijf enthousiaste vrijwilligers helpen je met hun ervaringen als pelgrim. Het volledige informatieteam bestaat uit een veertigtal vrijwilligers met diverse en uitgebreide stap- of fietservaring op tal van pelgrimswegen.

Het Infopunt is alle zaterdagen open van 10 tot 16 uur, behalve op feestdagen, in de kerstvakantie en op paaszaterdag. Tijdens de openingsuren is het Infopunt bereikbaar op 015 29 84 36. Je vindt ons op het secretariaat van het Vlaams Compostelagenootschap, dat is ondergebracht in het Diocesaan Pastoraal Centrum (DPC), Frederik de Merodestraat 18, 2800 Mechelen. Bekijk de routebeschrijving.

Op het Infopunt kun je ook lid worden en een stempelboekje-geloofsbrief aanvragen. Dit laatste tot vier weken voor je vertrek. De bibliotheek kun je er raadplegen en de pelgrimswinkel biedt gidsen, naslagwerken en allerlei gadgets aan. Ook vragen over de werking en de activiteiten van het Genootschap zijn welkom.

Heb je nog vragen in verband met een bezoek aan het Infopunt, mail dan naar [email protected]. Of wil je zelf je ervaring als pelgrim delen, lees dan meer over de werkgroep Infopunt.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?