Wondere pelgrimsverhalen

Wanneer

vr 21/06/2024    
18:00 - 20:00

Inschrijven

€ 0,00
Schrijf nu in

Waar

Sint-Baafskathedraal
Sint-Baafsplein 1 (ingang langs Kapittelstraat), gent, 9000
Kaart wordt geladen...

Event Type

Organisator

Opzet

Bij de zomerzonnewende, de langste dag van het jaar, duiken we de crypte van de Sint-Baafskathedraal in voor “wonderlijke pelgrimsverhalen”: pelgrimeren kan bijna niet zonder bijzondere ervaringen, je hebt unieke ontmoetingen en je komt op speciale plekken, onderweg naar Santiago of een andere pelgrimsbestemming. Pelgrims nemen je met hun unieke verhalen mee, dit afgewisseld met een streepje muziek en pelgrimspoëzie.  Na de verhalen genieten we nog even na in de kapittelzaal van de kathedraal met een glaasje en een hapje.

Wil je even wegdromen in dit unieke kader en je in de sfeer van de camino voelen? Dan verwelkomen we je graag in de crypte van de Sint-Baafskathedraal (ingang via Kapittelstraat).

Deelnemen

Kies hieronder bij ‘Aantal Deelnemers’ eerst het aantal personen dat je wil inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en familienaam in.

Opgelet! Vergeet niet ten laatste tegen 16 juni 2024 het totaalbedrag (€ 10 per persoon) over te schrijven op bankrekeningnummer BE05 0019 2925 9975 van het Vlaams Compostelagenootschap, afdeling Gent met vermelding van “Wondere pelgrimsverhalen”, je voornaam en je familienaam. Pas na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Inschrijvingen

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Log in with your credentials

Forgot your details?