Hoe lid worden?

Woon je in België, dan bedraagt de lidmaatschapsbijdrage € 32 per jaar. Wie in het buitenland woont betaalt € 42. Kies je voor domiciliëring dan krijg je meteen € 2 korting. Het lidmaatschap is geldig voor één jaar vanaf de datum van de online domiciliëring, de online betaling of de ontvangst van de bankoverschrijving. De jaarbijdrage van een hoofdlid geldt ook voor alle gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen. Zonder enige bijkomende kosten.

Na domiciliëring of betaling activeren we je lidmaatschap. Je krijgt voortaan het tijdschrift De Pelgrim toegestuurd en, op de eerste dag van de maand, de nieuwsbrief ¡Hola!. Je kunt nu ook een gratis stempelboekje voor je pelgrimstocht aanvragen. En genieten van alle andere voordelen van het lidmaatschap.

Online lid worden is de makkelijkste en snelste manier. Gewoon klikken op Lidmaatschap België of Lidmaatschap Buitenland. Na het doorlopen van enkele eenvoudige stappen wordt je lidmaatschap automatisch geactiveerd.

Of je kunt het registratieformulier downloaden, afdrukken en ingevuld versturen naar: Ledenadministratie, May Van Miert, Begijnenblokstraat 1, 3320 Meldert. Let wel, door deze handmatige procedure duurt het gevoelig langer vooraleer we jouw lidmaatschap kunnen activeren.

Lid worden kan ook tijdens de openingsuren van het Infopunt. Ook op de Infodagen van het Genootschap, maandelijks van november tot maart, en tijdens de Fiets- en Wandelbeurs kun je lid worden. Klik op activiteiten voor de precieze data.

Meervoudig lidmaatschap

Het Vlaams Compostelagenootschap wil een ondersteunend engagement aanbieden voor pelgrimstochten naar Santiago de Compostela met een bijzondere missie. Verneem hier welke projecten voor een meervoudig lidmaatschap in aanmerking komen.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?