Honderd nuttige woorden Spaans voor onderweg naar SdC (webinar)

Wanneer

wo 13/03/2024    
19:30 - 21:30

Inschrijven

€ 0,00
Schrijf nu in

Event Type

Organisator

Opzet

Spaans kunnen spreken om (een deel van) de camino te stappen of te fietsen is geen ‘must’. Echter, een beetje ‘Spaans voor pelgrims’ kan wel heel handig zijn, zeker als dat gecombineerd wordt met de universele gebarentaal en aangevuld met drie Spaanse ‘toverwoorden’: ‘por favor’ en ‘gracias’. Zo kom je al een heel eind.

In deze webinar van 2 uur ga je geen moeilijke grammatica voorgeschoteld krijgen of (lange) rijtjes woorden leren. Je gaat wel een aantal nuttige woorden en praktische zinnetjes leren die je onderweg goed kan gebruiken. Denk aan jezelf voorstellen, iets bestellen in een bar/café/restaurant, bij de dokter aangeven welke klachten je hebt en boodschappen doen in een winkel.

Na afloop kun je het webinar (dat opgenomen wordt) nog eens terugkijken als je dat wil én krijg je een complete lijst met de woorden en zinnetjes die in het webinar aan bod kwamen. Ook geven we tips voor enkele apps die je, als je het even niet meer weet, uit de nood helpen.

Voel je je aangesproken? Aarzel dan niet om in te schrijven(is verplicht).

Deelnemen

Opgelet: Deze sessie is volgeboekt. Daarom is een bijkomende sessie voorzien op 25 maart 2024. Je kan hier inschrijven voor de tweede sessie.

Een paar dagen op voorhand krijg je via een mail de link toegestuurd waarmee je op woensdag 13 maart 2024 van 19.30 u. – 21.30 u online kunt deelnemen. Ook geven we in die mail enkele tips om de online bijeenkomst goed te kunnen volgen.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Kies hieronder het aantal personen dat je wil inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en familienaam in. Druk op de verzendknop onderaan. Klaar.

Heb je extra inlichtingen nodig, mail dan naar afdelinglimburg@compostelagenootschap.be.

"Quisiera una cerveza" (Ik wil graag een biertje)
"Quisiera una cerveza" (Ik wil graag een biertje)
"Tengo dolor de cabeza" (Ik heb hoofdpijn)
"Tengo dolor de cabeza" (Ik heb hoofdpijn)

Inschrijvingen

Deze activiteit is volgeboekt.

Log in with your credentials

Forgot your details?