Jaarlijkse vertelavond

Wanneer

wo 13/11/2024    
19:30 - 22:30

Inschrijven

€ 0,00
Schrijf nu in

Waar

't Kliniekske
Noordlaan, 6, Genk, Limburg, 3600
Kaart wordt geladen...

Event Type

Organisator

Opzet

De meesten hebben rondom deze datum hun caminoplannen voor 2024 wellicht afgerond, al zijn er natuurlijk altijd pelgrims die in de moeilijker wintermaanden een extra uitdaging zien.

We weten dat menig Limburgse pelgrim dit jaar op tocht ging. Echter, er zullen ongetwijfeld nog meer Limburgse pelgrims zijn waarvan wij (nog) niet weten dat zij dit jaar een camino stapten of fietsten. Daarom langs deze weg een oproep om dit via een kort bericht te laten weten aan afdelinglimburg@compostelagenootschap.be.

Voor elke stapper/fietser die dit jaar in Santiago arriveerde hebben wij o.a. een diploma in petto dat tijdens deze avond uitgereikt wordt. Let wel: het feit dat wij de nadruk leggen op de Limburgse pelgrim betekent geenszins dat pelgrims uit andere regio’s niet welkom zouden zijn. Integendeel!

Presentaties, vertellen, luisteren, uitwisselen …

De bijzonder geslaagde vertelavonden in voorgaande jaren zijn voor ons een krachtig signaal dat een klassieke vertelavond nog steeds in een grote behoefte voorziet. Daarom was het bij de samenstelling van ons najaarsprogramma vanzelfsprekend dat we deze activiteit in 2024 zouden hernemen.

Opnieuw willen we van onze pelgrims horen wat voor hen de essentie van de camino is. En wellicht zal opnieuw blijken dat dit voor elke pelgrim anders, en daarom zo boeiend is: even weg uit de hectiek van alledag en het hoofd leegmaken, het overwinnen van de angst voor het onbekende, invulling geven aan een gedane belofte, het ervaren van het zo moeilijk onder woorden te brengen caminogevoel, een tijdje verwijlen zonder iets te moeten behalve lopen/fietsen, eten en slapen, het dichter bij zichzelf komen of gewoon het aangaan van een sportieve uitdaging.

Als pelgrim mét camino-ervaring zal deze avond opnieuw een aangenaam feest der herkenning zijn, voor de kandidaat-pelgrim zal deze vertelavond mogelijk de laatste twijfels wegnemen om de knoop door te hakken om volgend jaar of later de tocht aan te vatten.

Behalve presentaties is er ook volop ruimte voor het informeel uitwisselen van ervaringen, het tonen van fotoboeken, het stellen en beantwoorden van vragen. Van harte welkom!

Heb je extra inlichtingen nodig, mail dan naar afdelinglimburg@compostelagenootschap.be.

Deelnemen

Deelname: donativo. Inschrijven is verplicht.
Schrijf je hieronder online in tot en met zondag 10-11-2024.

Kies hieronder eerst het aantal personen dat je wil inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en de familienaam in.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Alleen op pad ...
... of in een groep(je).
Pelgrims onderweg ontmoeten elkaar.

Inschrijvingen

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.

Deelnameopties

Soort ticket Plaatsen
Ik neem deel aan de vertelavond.

Persoonsgegevens deelnemer

Contactinformatie

Contactpersoon (wie de inschrijving hierboven invulde)

Log in with your credentials

Forgot your details?