Were Tuus Dag

Wanneer

za 26/10/2024    
13:30 - 18:30

Inschrijven

€ 0,00
Schrijf nu in

Waar

Dienstencentrum De Garve
Pannebekestraat 33, Brugge
Kaart wordt geladen...

Event Type

Organisator

Opzet

We hebben een dubbele reden om naar jullie verhaal te luisteren:

  • In 2024 trokken opnieuw heel wat mensen naar Santiago de Compostela.
  • Met de afdeling Brugge-Kust organiseerden we van 1 tot 5 juli 2024 de vijfdaagse van Menen naar Arras met overnachting op de Via Brugensis. De deelnemers van deze vijfdaagse wandeltocht genoten ervan en wilden mekaar graag nog eens ontmoeten.

Daarom organiseren we een namiddag waar iedereen (= leden en niet-leden) welkom is, om jullie bijzondere ervaringen te delen.

  • Pelgrims met recente camino-ervaringen, fietsers, stappers.
  • Ook pelgrims die vroeger op weg waren.
  • Mensen die plannen hebben om te vertrekken en graag even komen luisteren.
  • Pelgrims die mee stapten op de Via Brugensis en die graag tochtgenoten willen terugzien en ondertussen genieten van de film over onze tocht op de Via Brugensis. We kregen opnieuw mooie reacties na de tweede tocht op de Via Brugensis …
  • Tussendoor bieden we koffie aan en gebak. Het wordt zeker een boeiende namiddag. We ontvangen je vanaf 13.00 uur.

Een aantal pelgrims hebben al toegezegd om hun verhaal te doen. Als je ook na de vijfdaagse een inbreng wil doen tijdens deze Were Tuus-dag, laat ons iets weten.

Wens jij te vertellen over je tocht, zet dan een 15-tal foto’s op een stick. In maximum 15 minuten genieten we dan samen van weer een nieuwe camino-ervaring.

Bereikbaarheid

Naast het Dienstencentrum is een kleine parking. Je kan ook je auto parkeren in de buurt van De Garve of in de parking aan het station in Brugge. Vanaf het station vertrekt lijnbus 6 op perron A2. Afstappen aan de kerk van St.-Jozef (7 haltes). Via de Terlooigemweg is het nog 5 minuten stappen naar De Garve. Wie te voet wil komen vanaf het station, moet 4,2 km stappen.

Deelnemen

Alhoewel deelname gratis is, vragen we toch om zeker in te schrijven via de website voor 21 oktober, zodat we alles in goede banen kunen leiden.

Koffie met een versnapering is voorzien.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Heb je alsnog problemen bij het inschrijven, stuur dan een e-mail naar marnix.tack@compostelagenootschap.be van afdeling Brugge-Kust.

Inschrijvingen

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.

Deelnameopties

Soort ticket Plaatsen
Ik wil graag vertellen over mijn ervaringen.
Ik wil graag getuigen over mijn camino aan de hand van 15 foto's of ik wil vertellen over mijn ervaringen op de Via Brugensis. Ik laat via mail weten aan de afdeling Brugge-kust welk verhaal ik kom vertellen.
Ik kom met ....... personen en zal vooral meegenieten

Contactinformatie

Contactpersoon (wie de inschrijving hierboven invulde)

Log in with your credentials

Forgot your details?