Begeleide wandeltocht in Brugge en omgeving

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
za 23/10/2021
09:15 - 17:00

Locatie
Station Brugge (achterzijde, kant St.-Michiels)

Soort activiteit

Organisator
Afdeling Brugge-Kust


Opzet

Met een gids wandelen we door Brugge en omgeving, 20,5 km. De start is aan de achterzijde van het station van Brugge. We stappen door Sint-Michiels, Sint-Pieters, Sint-Jozef en Koolkerke (Fort van Beieren). We houden een middagstop in Sint-Jozef en gaan verder door Sint-Kruis. Ten slotte wandelen we in babbeltempo langs een verrassingspad door Brugge.

Praktisch

We komen ten laatste om 9.15 uur samen aan de achterzijde van het station van Brugge (zie kaart bovenaan). Als deelnemer wandel je in een groep met max. 20 personen, de begeleider inbegrepen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen vertrekt een eerste groep om 9.30 uur, een tweede om 9.40 uur, een derde om 9.50 uur en de laatste om 10 uur. Met respect voor de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Elke groep heeft een gids die onderweg informatie geeft over interessante plaatsen waar we langskomen. Tijdens de middagstop in De Garve – na 12 km in Sint-Jozef – voorzien we gratis warme soep. Je lunchpakket breng je zelf mee. Ter plaatse kun je ook andere dranken kopen. Wie na de middagstop te moe is, kan de bus nemen naar het station (te betalen) of de gratis shuttlebus op 1 km van De Garve. Op het einde van de wandeling is er gelegenheid om op eigen initiatief een maaltijd te nemen in de brouwerij De Halve Maan, Walplein 26, Brugge, tel. 050 44 42 22, [email protected].

Heb je nog vragen, stuur dan een bericht naar [email protected].

Deelnemen

Snel inschrijven is de boodschap. Het aantal deelnemers is beperkt tot 80. Schrijf je hieronder online in tot en met vrijdag 15.10.2021.

Kies hieronder eerst het aantal personen dat je wil inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en familienaam in. Druk op de verzendknop onderaan. Klaar.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Opgelet! Vergeet niet het totaalbedrag ten laatste op maandag 18.10.2021 over te schrijven op bankrekeningnummer BE62 0017 0228 8261 van het Vlaams Compostelagenootschap – afdeling Brugge-Kust met vermelding van “Begeleide wandeltocht”, je voornaam en je familienaam. Pas na ontvangst van je betaling bevestigen we je inschrijving als definitief. Na het afsluiten van de inschrijvingen melden we je nog via e-mail in welke groep je bent ingedeeld en je precieze vertrekuur.

Buffelbrug of Canadabrug
Fort van Beieren

Foto 1: Marc Ryckaert, CC BY 3.0, via Wikimedia Commons
Foto 2: Tenbergen, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Inlogoptie

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.


De inschrijvingen zijn afgesloten.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?