Bezoek aan Labiomista en Zomerbarbecue

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
za 31/08/2019
15:30 - 21:00

Locatie
Labiomista

Soort activiteit

Organisator
Afdeling Limburg


Opzet

Wat dacht je ervan om de zomervakantie af te sluiten met de traditionele barbecue van het Compostelagenootschap – afdeling Limburg? En is het dan geen goed idee om voorafgaand aan spijs en drank kennis te maken met LABIOMISTA (bekijk de video),  het project van de Limburgse kunstenaar Koen van Mechelen, op de site van de voormalige Zoo van Zwartberg? Dan is zaterdag 31 augustus aanstaande Genk ‘the place to be’!

Om 15.30 uur verzamelen we bij de ingang van LABIOMISTA, Marcel Habetslaan 50, 3600 te Genk. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Voor het bezoek aan LABIOMISTA koopt ieder voor zich het ticket ter plaatse aan de kassa. We ronden het bezoek af om 17.00 uur.

Om 17.30 uur biedt de afdeling Limburg van het Vlaams Compostelagenootschap een gratis aperitief aan op haar vertrouwde stek Het Kliniekske, Noordlaan 6 in Genk. Aansluitend is er de barbecue. Ook aan de vegetariërs hebben we gedacht. De keuze voor een maaltijd mét of zonder vlees kun je hieronder bij Inschrijvingen selecteren.

Wil je enkel deelnemen aan het bezoek aan LABIOMISTA of heb je alleen maar trek in de barbecue? Dat kan ook! Je kunt dit aangeven door hieronder bij Inschrijvingen de gewenste keuzes te maken.

Het bestuur van de afdeling Limburg hoopt je te mogen verwelkomen! Heb je nog extra inlichtingen nodig, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Deelnemen

Schrijf je hieronder online in tot 26/08/2019.

Kies hieronder bij de gewenste deelactiviteit eerst het aantal personen dat je wil inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en familienaam in.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Opgelet! Vergeet niet ten laatste tegen 27 augustus 2019 het totaalbedrag over te schrijven op bankrekeningnummer BE66 9730 5916 1243 van het Vlaams Compostelagenootschap, afdeling Limburg met vermelding van “Zomerbarbecue”, je voornaam en je familienaam. Pas na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief.

Koen van Mechelen aan het woord over 'zijn' Labiomista. Klik op de foto om de video te bekijken. (1)
Op de fundamenten van het mijnverleden en de oude dierentuin van Zwartberg ontdek je sinds deze zomer LABIOMISTA, een evoluerend kunstwerk dat je meeneemt in de unieke visie van kunstenaar Koen Vanmechelen over identiteit, fertiliteit & bioculturele diversiteit. (2)
Een kunstproject, een lab en een dierentuin ineen. Maar noem het geen toeristische attractie. (3)

(1) Foto van Mine Dalemans
(2) Foto van Kris Vervake
(3) Foto © Stad Genk

Inlogoptie

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.


De inschrijvingen zijn afgesloten.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?