Caminoquiz

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
vr 08/12/2023
19:30 - 22:30

Locatie
't Kliniekske

Soort activiteit

Organisator
Afdeling Limburg


Opzet

Op het einde van dit kalenderjaar stappen we in de voetsporen van eeuwenoude (en jongere) pelgrimsroutes en nodigen je uit op onze Camino de Santiago Quizavond!

Zowel de deelnemers die hun kennis willen testen, als zij die hun kennis juist willen vergroten komen in deze meedoen-is-belangrijker-dan-winnen-quiz ruimschoots aan hun trekken. Of je nu een ervaren pelgrim bent of gewoon gepassioneerd door geschiedenis en cultuur van de camino, deze quiz is voor iedereen die de Camino in zijn hart draagt.

Deelnemers worden via loting ingedeeld in kleine groepjes. Elk groepje krijgt 100 (!) meerkeuzevragen voorgelegd. Elke vraag is vergezeld van een passende foto, een leuk filmpje of een geluidsfragment. Geen saaie bedoening dus, maar een boeiende vertoning die het quizzen nog aantrekkelijker maakt. En … als je het antwooord niet weet, heb je nog altijd kans om het goede antwoord te raden door te kiezen uit de 4 aangeboden antwoordmogelijkheden.

Voor het winnend team zijn er een aantrekkelijke prijzen voorzien, maar uiteindelijk is iedere deelnemer winnaar, want na afloop is je kennis en hopelijk ook je motivatie met betrekking tot pelgrimeren toegenomen én kun je terugkijken op een fijne, sfeervolle en verbindende avond.

Dus, maak je wandelschoenen vast, open je geest en doe mee aan de ultieme Camino de Santiago Quiz. Ga met ons mee op een virtuele reis vol avontuur en plezier!

Alvast op voorhand een Buen Camino toegewenst!

Heb je extra inlichtingen nodig, mail dan naar [email protected].

Deelnemen

Deelname is gratis (donativo). Inschrijven is verplicht!

Schrijf je hieronder online in vóór 4 december 2023. Kies hieronder eerst het aantal personen dat je wilt inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de naam, voornaam en geboortedatum in. Druk op de verzendknop onderaan. Klaar.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Uiteindelijk is iedereen winnaar bij deze quiz!
Antwoord niet gekend? 1 kans op 4 dat je juist raadt!
Uiteraard is antwoord 'd' het juiste antwoord !

Inlogoptie

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.


Deelnameopties

Kies je optie(s) en bij de gekozen optie(s) het aantal deelnemers Aantal deelnemers
Ik doe mee aan de grote Caminoquiz.

Persoonsgegevens deelnemer

Contactinformatie

Contactpersoon (wie de inschrijving hierboven invulde)

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?