Kaas en wijnavond met presentatie ‘Via de Genootschapswebsite naar Compostela’

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
za 28/01/2023
18:00 - 22:00

Locatie
Dienstencentrum De Garve

Soort activiteit

Organisator
Afdeling Brugge-Kust


Opzet

Gezellig samen zijn met een hapje en een drankje en ondertussen de ideeën laten opborrelen om een (nieuwe) camino te plannen … het kan allemaal in het begin van het nieuwe jaar.

Na de maaltijd geven we een praktische uitleg hoe je aan de hand van de website van het Vlaams Compostelagenootschap je tocht beter kan voorbereiden en plannen. We ontdekken ondertussen de nieuwe updates  op de website van het Genootschap.

Bereikbaarheid

Naast het Dienstencentrum De Garve is een parking. Je kunt je auto ook parkeren in de grote parking aan het station in Brugge en dan lijnbus 14 nemen! Uitstappen aan halte De Garve.

Deelnemen

Schrijf je hieronder online in tot en met maandag 23.1.2023. Leden van ons Vlaams Compostelagenootschap betalen € 20. Niet-leden kunnen deelnemen aan € 25.
Kies dus de juiste optie voor de deelname! We voorzien een alternatief voor wie helemaal geen kaas lust. Kies desgevallend ook deze optie.

Kies hieronder bij de juiste optie het aantal personen dat je wil inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en familienaam in. Druk op de verzendknop onderaan. Klaar.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad of contacteer [email protected]

Opgelet! Vergeet niet ten laatste tegen woensdag 25.1.2023 het totaalbedrag over te schrijven op bankrekeningnummer BE62 0017 0228 8261 van het Vlaams Compostelagenootschap, afdeling Brugge-Kust met vermelding van “Kaas- en wijnavond”, je voornaam en je familienaam. Pas na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief.

Hoe je met de website voor te bereiden voor je tocht naar Compostela
Een lekker, uitgebreid kaasbord

Inlogoptie

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.


De inschrijvingen zijn afgesloten.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?