Kaas- en wijnavond – Presentatie: Op weg naar Santiago! Hoe begin ik er aan?

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
za 19/02/2022
18:00 - 22:00

Locatie
Dienstencentrum De Garve

Soort activiteit

Organisator
Afdeling Brugge-Kust


Opzet

Gezellig samen zijn met een hapje en een drankje en ondertussen de ideeën laten opborrelen om een (nieuwe) camino te plannen … het kan allemaal in de kortste maand van het jaar.

Na de maaltijd geven we een praktische uitleg hoe je aan de hand van de website van het Vlaams Compostelagenootschap je tocht beter kan voorbereiden en plannen.

Volgens de coronaregels die op dat moment zullen geldig zijn, willen we veilig een aangename en boeiende avond aanbieden.

Deelnemen

Schrijf je hieronder online in tot en met zaterdag 12.2.2022. Leden van ons Vlaams Compostelagenootschap betalen € 20. Niet-leden kunnen deelnemen aan € 25.
Kies dus de juiste optie voor de deelname! We voorzien een alternatief voor wie helemaal geen kaas lust. Kies desgevallend ook deze optie.

Kies hieronder bij de juiste optie het aantal personen dat je wil inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en familienaam in. Druk op de verzendknop onderaan. Klaar.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Opgelet! Vergeet niet ten laatste tegen maandag 14.2.2022 het totaalbedrag over te schrijven op bankrekeningnummer BE62 0017 0228 8261 van het Vlaams Compostelagenootschap, afdeling Brugge-Kust met vermelding van “Kaas- en wijnavond”, je voornaam en je familienaam. Pas na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief.

Bereikbaarheid

Naast het Dienstencentrum De Garve is een parking. Je kunt je auto ook parkeren in de grote parking aan het station in Brugge en dan lijnbus 14 nemen! Uitstappen aan halte De Garve.

Inlogoptie

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.


De inschrijvingen zijn afgesloten.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?