Lentewandeling in de Voerstreek

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
za 18/04/2020
09:50 - 17:00

Locatie
Sint-Lambertuskerk in 's-Gravenvoeren

Soort activiteit

Organisator
Afdeling Limburg


Om onze deelnemers te beschermen tegen het coronavirus en verdere verspreiding in te dijken, laten we de Lentewandeling in de Voerstreek niet doorgaan. Deze activiteit organiseren we mogelijk op een latere datum opnieuw. Lees meer over de gevolgen van het coronavirus op Pelgrimeren en het coronavirus.

Opzet

Voeren op zijn mooist … een rondje ‘s-Gravenvoeren in de lente.

Voeren is allicht een van de mooiste streken van Limburg. Ideaal om daar van de lente te proeven. We doen dit – natuurlijk – al wandelend. We leren de streek kennen, stoppen regelmatig om van het landschap en de natuur te genieten en maken tijd om bij te praten over onze Compostelaplannen. En meteen oefenen we in dit heuvelachtige landschap onze spieren voor onze tocht …

Je kan kiezen tussen twee luswandelingen, telkens met start en aankomst op dezelfde plaats, of je stapt ze alle twee:

  • Ochtendwandeling – Afstand 8,5 km – Start om 9.50 uur
  • Namiddagwandeling – Afstand 8,5 km – Start om 13.30 uur

De wandelingen vertrekken telkens aan de Sint-Lambertuskerk in ‘s-Gravenvoeren. Voor wie vóór het vertrek nog graag een koffie, thee … wil gebruiken opent Eetcafé Der Pley – Plein 27, ‘s-Gravenvoeren, tegenover de Sint-Lambertuskerk – haar deuren die ochtend speciaal voor ons al om 09.30 uur.

Praktische informatie

De aard van het parcours vereist goed en stevig schoeisel, bij voorkeur wandelschoenen. Gebruik je vaker wandelstokken, dan neem je die best mee. Zorg zelf voor picknick en drank. Onderweg zijn stops voorzien.

Heb je nog extra inlichtingen nodig, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Deelnemen

Schrijf je hieronder online in tot en met woensdag 15.04.20. Kies eerst per wandeling het aantal personen die je wil inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en de familienaam in. Druk op de verzendknop onderaan. Klaar.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Inlogoptie

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.


De inschrijvingen zijn afgesloten.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?