Levensloop GENK 2023

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
za 14/10/2023 - zo 15/10/2023
Doorlopend

Locatie
Atlas College (St. Lodewijk)

Soort activiteit

Organisator
Afdeling Limburg


Opzet

Van zaterdag 14 oktober 14.30 uur tot zondag 15 oktober 14.30 uur zal de afdeling Limburg van het Vlaams Compostelagenootschap een team vorm samen met de Gezinsbond Genk om de klok rond, gedurende 24 uur dus, deel te nemen aan de Levensloop Genk, een feestelijk evenement voor alle leeftijden, waarbij wij in actie komen tegen kanker.

Levensloop is een aflossingsloop waarbij elk deelnemend team gedurende 24 uur stapt, wandelt, rent, rolstoelt om zo haar solidariteit te betuigen met (ex)patiënten en hun familie- en kennissenkring, die geconfronteerd werden/worden met kanker.

Behalve solidariteit betuigen en (ex)patiënten en hun naasten een hart onder de riem steken, is dit evenement ook bedoeld om geld in te zamelen voor de stijd tegen kanker. De opbrengst gaat namelijk integraal naar de ‘Stichting tegen kanker’.

Hoe meedoen?

Neem deel aan deze nobele actie. Schrijf je in en doe een gift van minimaal € 10,- en stap, wandel, ren tussen zaterdag 14 oktober vanaf 14.30 uur en zondag 15 oktober 14.30 uur minstens 1 uur (langer mag natuurlijk ook, graag zelfs!) mee achter het ‘vaandel’ van Team nr. 10 – Gezinsbond Genk / Vlaams Compostelagenootschap afd. Limburg op de piste van het Atlascollege in Genk.

Wil je niet stappen maar wél een gift doen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Je hoeft dan niet in te schrijven. Voor een gift, klik hier.

Wanneer en hoe lang stappen?

Na je inschrijving en ontvangst van je betaling (minimaal € 10,-) krijg je een uurschema toegestuurd waarop je de periode kunt aanduiden waarop je wilt deelnemen. Het is de bedoeling dat ons team gedurende 24 uur minstens één, liefst meer leden van ons team op de piste heeft.

Meer informatie gewenst?

Bezoek de webpagina van Levensloop Genk door hier te klikken.

Op de Facebookpagina van Levensloop Genk is heel wat informatie te vinden o.a. foto’s van vorige evenementen van Levensloop, de deelnemende teams en natuurlijk up-to-date informatie.

Heb je extra inlichtingen nodig, mail dan naar [email protected].

Deelnemen

Schrijf je hieronder online in tot en met maandag 9.10.2023.

Kies het aantal personen dat je wenst in te schrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en familienaam in.

Je inschrijving zal pas definitief zijn nadat we per ingeschreven deelnemer een gift van minstens € 10,- ontvangen hebben op rekening nr. BE58 0019 2926 0379 van het Vlaams Compostelagenootschap, afdeling Limburg met als mededeling ‘Levensloop Genk 2023′.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Levensloop, een van de vele initiatieven in de strijd tegen kanker.
Openingsceremonie bij een vorige editie.

Inlogoptie

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.


Deelnameopties

Kies je optie(s) en bij de gekozen optie(s) het aantal deelnemers Prijs Aantal deelnemers
Ik neem deel aan Levensloop Genk 2023 € 10,00

Persoonsgegevens deelnemer

Contactinformatie

Contactpersoon (wie de inschrijving hierboven invulde)

Payment and Confirmation

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?