Van Munsterbos tot Compostela

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
wo 14/10/2020
19:30 - 22:00

Locatie
't Kliniekske

Categorieën

Organisatie
Afdeling Limburg


Mooi, maar opnieuw een snikhete dag in de maak!
Na 2700 km ... Finisterre

Opzet

Een eerste poging strandde in 2018 al in de Franse Ardennen. In de zomer van 2019 liep Jan Vandegoor verder naar Santiago de Compostela. Een tocht langs Vézelay, door de Morvan, via Le Puy, door het Centraal Massief, over de Pyreneeën, langs de Camino Francés tot in Compostela en verder naar Finisterre, het ‘einde van de wereld’, aan de oceaan. In totaal 2700 km.

Jan liep de tocht ook voor de aankoop van percelen grond voor het natuurgebied Munsterbos. Op de avond in Genk staat hij stil bij de voorbereiding, de motivatie, de toffe ontmoetingen, kastelen, abdijen en ander cultureel erfgoed en vanzelfsprekend ook bij de natuur, het landschap, de flora en vooral de vogeltjes: bijeneters, grijze wouwen, hoppen, roodkopklauwieren, roodborsttapuiten, noem maar op. Ook vlinders met voorop de … jakobsvlinder.

Jan vertelt niet enkel over zijn ervaringen. Hij heeft ook een passie voor fotografie. Verwacht dus ook een avond met schitterende beelden die zijn verhaal een extra dimensie geven.

Deelname gratis. Een donativo mag. Inschrijven verplicht!

Heb je nog extra inlichtingen nodig, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Deelnemen

Schrijf je hieronder online in tot en met woensdag 12/10/2020.

Kies hieronder eerst het aantal personen dat je wil inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en familienaam in.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Jan Vandegoor. Een pelgrim met een missie.

Inschrijvingen

Soort ticket Aantal tickets
Ik kom naar de presentatie

Persoonsgegevens deelnemer

Contactpersoon (wie de inschrijving hierboven invulde)


Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?