Pannenkoekenavond

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
do 02/02/2023
19:00 - 23:00

Locatie
Zaal LUX & BIZ

Soort activiteit

Organisator
Afdeling Antwerpen, Afdeling Kempen


Opzet

Ter gelegenheid van Lichtmis op 2 februari nodigt afdeling Kempen je uit voor haar jaarlijkse pannenkoekenavond. Een gelegenheid voor nieuwe ontmoetingen, elkaar weerzien, of gewoon voor een gezellige babbel. Deze avond is altijd heel gezellig en de pannenkoeken van onze bakkers smaken heerlijk! Iedereen is welkom!

Wij werken met een donativo, een vrijwillige bijdrage.

Heb je nog extra inlichtingen nodig, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Deelnemen

Schrijf je hieronder online in tot en met 30.1.2023. Wees er snel bij! Het aantal plaatsen is beperkt tot 40 personen.

Kies hieronder eerst het aantal personen dat je wil inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en familienaam in.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Hoe geraak je er?

Met de bus vanuit Antwerpen.
Neem om 18.00 u. in Antwerpen aan de Rooseveltplaats bus 720 richting Putte tot Kapellen-Dorp, aankomst 8.42 u. Aan de bushalte Kapellen-Dorp stap je over de Antwerpse Steenweg naar rechts richting Time Out (broodjeszaak). Aan de verkeerslichten aan winkelcentrum De Promenade steek je over en ga je rechtsaf in de Bevrijdingslei tot op het Marktplein.

Per trein vanuit Antwerpen.
Vanuit Antwerpen-Centraal om 17.50 u. of 18.37 u. richting Essen-Roosendaal. Aankomst in Kapellen om 18.09 u of 18.54 u. Na het uitstappen op het perron naar links stappen. Aan café de Nieuwe Remedie de Stationsstraat in. Dan het tweede straatje links aan café The Corner, de Vredestraat. Op het einde linksaf op de Antwerpsesteenweg. Aan de verkeerslichten aan winkelcentrum De Promenade steek je over en ga je rechtsaf in de Bevrijdingslei tot op het Marktplein.

Altijd een gezellige avond
Onze bakkers aan het vuur

Inlogoptie

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.


De inschrijvingen zijn afgesloten.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?