Pelgrimsavond

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
vr 22/10/2021
19:30 - 22:30

Locatie
Zaal Breughel (foyer) - in centrum Denderleeuw op 1,2 km van het station

Soort activiteit

Organisator
Afdeling Zenne-Dender


Opzet

Zenne-Dender neemt opnieuw de draad op en organiseert een pelgrimsavond in het najaar.

Hopelijk als de coronapandemie al grotendeels is overgewaaid, kijken we ernaar uit om elkaar als pelgrims nog eens te ontmoeten.

Het wordt een gezellige avond tussen pot en pint. Hans Vanderniepen komt vertellen over zijn tocht op de Via Podiensis. Er is ruim de tijd om met elkaar te praten, herinneringen op te halen en misschien al plannen te vertellen over een nieuwe camino. Tijd voor boeiende ontmoetingen die de onderlinge verbondenheid alleen maar kunnen versterken.

Alle leden zijn van harte welkom. In het bijzonder verwelkomen we de leden van afdeling Zenne-Dender die dit jaar op tocht geweest zijn. Ook dit jaar hebben we een verrassing voor hen in petto, mits ze hun compostela die ze dit jaar in Santiago de Compostela ontvingen kunnen voorleggen.

Programma

19.30 u. – Onthaal

20.00 u. – Via Podiensis – Hans Vanderniepen – Deel 1

20.30 u. – Pauze

21.00 u. – Via Podiensis – Hans Vanderniepen – Deel 2

21.30 u. – Verrassing voor de leden van Zenne-Dender mits ze hun compostela 2021 kunnen voorleggen

21.45 u. – De ware Jakob. Gratis drankje aangeboden door Zenne-Dender.

Heb je nog extra inlichtingen nodig, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Deelnemen

Schrijf je hieronder online in tot en met zondag 17/10/2021. De deelnameprijs is € 8 per persoon.

Kies hieronder eerst het aantal personen dat je wil inschrijven voor de pelgrimsavond. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en familienaam in.

Ben je dit jaar op pelgrimstocht geweest en breng je je compostela mee naar de pelgrimsavond, geef dat hieronder eveneens aan. Kies het aantal personen dat zijn/haar compostela meebrengt. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per persoon de voornaam en familienaam in.

Opgelet! Vergeet niet ten laatste op 17 oktober 2021 het totaalbedrag over te schrijven op bankrekeningnummer BE16 0017 0228 9574 van het Vlaams Compostelagenootschap, afdeling Zenne-Dender, met vermelding van Pelgrimsavond, je voornaam en je familienaam. Pas na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief. We houden geen rekening met gegadigden die niet betaald hebben op 17 oktober 2021. Betalen zij alsnog na deze datum, dan wordt hun deelname aanvaard indien het praktisch nog mogelijk is. Bij laattijdige annulering worden al gedane overschrijvingen niet terugbetaald.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Via Podiensis - Parc naturel régional des Causses du Quercy

Inlogoptie

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.


De inschrijvingen zijn afgesloten.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?