Pelgrimsavond (geannuleerd)

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
vr 21/10/2022
19:30 - 22:30

Locatie
Zaal Breughel (foyer) - in centrum Denderleeuw op 1,2 km van het station

Soort activiteit

Organisator
Afdeling Zenne-Dender


Spijtig genoeg is de afdeling Zenne-Dender genoodzaakt geweest deze activiteit te annuleren.

Opzet

Zenne-Dender organiseert zijn jaarlijkse pelgrimsavond. Deze keer is er geen spreker uitgenodigd. We maken er een gezellige avond van met een gezellige compostelaquiz. Iedereen heeft prijs, te kiezen uit de aangeboden producten van de webshop.

Geen professionele quiz, maar een quiz voor pelgrims die hun caminokennis kunnen aftoetsen. De aanwezigen worden willekeurig ingedeeld in ploegjes. Samenwerken en kennis delen is de boodschap.

Voor, tijdens en na de quiz is er ruim de tijd om met elkaar te praten, herinneringen op te halen en misschien al plannen te vertellen voor een nieuwe camino. Tijd voor boeiende ontmoetingen die de onderlinge verbondenheid alleen maar kunnen versterken.

Alle leden zijn van harte welkom. In het bijzonder verwelkomen we de leden van afdeling Zenne-Dender die dit jaar op tocht geweest zijn. Ook dit jaar hebben we een verrassing voor hen in petto, mits ze hun compostela die ze dit jaar in Santiago de Compostela ontvingen, kunnen voorleggen.

Programma

19.30 u. – Welkom

20.00 u. – Compostelaquiz – eerste deel

20.45 u. – Pauze

21.15 u. – Compostelaquiz – tweede deel

21.45 u. – Einde compostelaquiz – De Ware Jakob: gratis drankje aangeboden door Zenne-Dender

22.00 u. – Uitslag quiz – uitreiking prijzen – verrassing voor de leden van Zenne-Dender mits ze hun compostela 2022 kunnen voorleggen

Heb je nog extra inlichtingen nodig, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Deelnemen

Schrijf je hieronder online in tot en met zondag 16-10-2022. De deelnameprijs is € 8 per persoon.

Kies hieronder eerst het aantal personen dat je wil inschrijven voor de pelgrimsavond. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en familienaam in.

Ben je dit jaar op pelgrimstocht geweest en breng je je compostela mee naar de pelgrimsavond, geef dat hieronder eveneens aan. Kies het aantal personen dat zijn/haar compostela meebrengt. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per persoon de voornaam en familienaam in.

Opgelet! Vergeet niet ten laatste op 16-10-2022 het totaalbedrag over te schrijven op bankrekeningnummer BE16 0017 0228 9574 van het Vlaams Compostelagenootschap, afdeling Zenne-Dender, met vermelding van Pelgrimsavond, je voornaam en je familienaam. Pas na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief. We houden geen rekening met gegadigden die niet betaald hebben op 16-10-2022. Betalen zij alsnog na deze datum, dan wordt hun deelname aanvaard indien het praktisch nog mogelijk is. Bij laattijdige annulering worden al gedane overschrijvingen niet terugbetaald.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Inlogoptie

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.


De inschrijvingen zijn afgesloten.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?