Pelgrimsavond met een verhaal over een pelgrimstocht naar Trondheim

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
vr 18/10/2019
19:30 - 22:30

Locatie
't Kasteeltje - bovenzaal (op 200 m van het treinstation van Denderleeuw)

Soort activiteit

Organisator
Afdeling Zenne-Dender


Opzet

Op vrijdag 18 oktober 2019 organiseert afdeling Zenne-Dender opnieuw een pelgrimsavond. Ben je dit jaar naar Santiago de Compostela geweest? Kom dan je verhaal delen met andere pelgrims en geniet van de gezellige caminosfeer.
Een ontspannende pelgrimsavond!

Paul De Marez komt vertellen over zijn pelgrimstocht naar Trondheim. Paul is oud-voorzitter van het Vlaams Compostelagenootschap en schreef een boek over zijn tocht: De ogen van de muskusos.

Alle leden zijn van harte welkom. In het bijzonder verwelkomen we de leden van afdeling Zenne-Dender die dit jaar op tocht geweest zijn. Ook dit jaar hebben we een verrassing voor hen in petto mits voorlegging van hun compostela die ze dit jaar in Santiago de Compostela ontvingen.

Programma

  • Onthaal met muziek en beelden over de camino.
  • Paul De Marez – Pelgrimstocht naar Trondheim. Tijdens de pauze biedt de afdeling Zenne-Dendergratis een gratis drankje aan.
  • Verrassing voor de leden van Zenne-Dender mits voorlegging van je compostela 2019. Gelieve dit aan te geven bij Inschrijvingen hieronder.
  • Café De Ware Jakob met muziek en beelden over de camino.

Heb je nog extra inlichtingen nodig, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Deelnemen

Schrijf je hieronder online in tot 14/10/2019. De deelnameprijs is € 8 per persoon.

Kies hieronder eerst het aantal personen dat je wil inschrijven voor de pelgrimsavond. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en familienaam in.

Ben je dit jaar op pelgrimstocht geweest en breng je je compostela mee naar de pelgrimsavond, geef dat hieronder eveneens aan. Kies het aantal personen dat zijn compostela meebrengt. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per persoon de voornaam en familienaam in.

Opgelet! Vergeet niet ten laatste op 14 oktober 2019 het totaalbedrag over te schrijven op bankrekeningnummer BE16 0017 0228 9574 van het Vlaams Compostelagenootschap, afdeling Zenne-Dender, met vermelding van Pelgrimsavond, je voornaam en je familienaam. Pas na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief. We houden geen rekening met gegadigden die niet betaald hebben op 14 oktober 2019. Betalen zij alsnog na deze datum, dan wordt hun deelname aanvaard indien het praktisch nog mogelijk is. Bij laattijdige annulering worden al gedane overschrijvingen niet terugbetaald.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Cover van het boek van Paul De Marez

Inlogoptie

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.


De inschrijvingen zijn afgesloten.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?