Stiltewandeling in het Munsterbos

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
za 19/06/2021
11:00 - 15:00

Locatie
Munsterbos - De Remise

Soort activiteit

Organisator
Afdeling Limburg


Nieuwe datum! Deze activiteit was op een eerdere datum gepland, maar wegens de toen vigerende coronamaatregelen noodgedwongen uitgesteld. Deelnemers die al ingeschreven hebben, hoeven dat niet opnieuw te doen.

Opzet

Voel jij ook regelmatig dat de stress de overhand neemt?
Wil je graag meer rust ervaren in je hoofd?
Verlang je ernaar meer in contact te komen met wat er in je lichaam leeft?
Verlang je naar meer ontspanning?
Hou je van de natuur en wil je jezelf wat ‘kwaliteit-tijd’ cadeau doen?

Kom dan mee wandelen in het Munsterbos, in stilte. Door in stilte te wandelen hoor je meer, zie je meer, voel je meer, proef je meer, rondom jezelf, maar ook in jezelf. Alleen en toch samen met anderen en verbonden met de natuur. De luswandeling (ca. 10 km) die we maken is in stilte. Even tijd voor jezelf in het bijzijn van anderen. Niet afgeleid door gesprekken of de drukte en de verhalen in ons hoofd. Gewoon even zijn. Even niet denken aan beslommeringen in het leven, aan problemen, het verleden of de toekomst. Even tijd voor de stilte. Even tijd om jouw bronnen te hervullen, zodat je nadien met frisse moed je dagelijkse bezigheden opnieuw kunt oppakken. Onderweg pauzeren we af en toe voor een ‘deelmoment’ of voor een korte (aandachts)oefening die je helpt om échte voeling te krijgen met de natuur, zo ook met je innerlijke natuur.

Praktisch

Voorzie stevig schoeisel en kies voor kleding waarmee je (even) op de grond kunt zitten. Zet bij de aanvang van de wandeling je smartphone uit. Voor één keer zijn honden niet welkom op de wandeling. Tijdens de wandeling doen we geen horecavoorziening aan.

Heb je nog vragen, stuur dan een bericht naar [email protected].

Deelnemen

Snel inschrijven is de boodschap. Het aantal deelnemers is beperkt tot 20. Enkel leden en hun gezinsleden kunnen deelnemen.

Schrijf je hieronder online in tot en met woensdag 16.6.2021. Kies hieronder eerst het aantal personen dat je wil inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en familienaam in. Druk op de verzendknop onderaan. Klaar.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Ervaar de kracht van de natuur en herontdek jezelf.
Je kunt ook even stilstaan en je aandacht richten op één object.
In Japan hebben ze de heilzame werking van de natuur al lang geleden ontdekt. ‘Shinrin Yoku’ ofwel ‘bosbaden’ helpt hen hun dagelijkse beslommeringen rustig te laten wegebben.

Inlogoptie

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.


De inschrijvingen zijn afgesloten.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?