Vertelavond in Genk

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
wo 13/11/2019
19:00 - 22:30

Locatie
Het Kliniekske

Soort activiteit

Organisator
Afdeling Limburg


Een steeds terugkerend onderwerp in de caminoverhalen zijn de ervaren weersomstandigheden. Is het waar dat, zoals de reclame-industrie ons wil doen geloven, er geen ‘slecht weer’ bestaat, maar enkel slechte regenkleding?
Naar het schijnt fluistert het water van de Arga, voor wie goed luistert naar het gekabbel van het water, hier onder de eeuwenoude brug van Puenta la Reina, passerende pelgrims verrassende verhalen door. Heb jij ook zo ’n verhaal meegekregen? Vertel het aan ons!

Opzet

Een groot aantal pelgrims heeft zijn/haar camino dit jaar al weer achter de rug. Anderen zijn mogelijk nog onderweg en een nog kleiner aantal gaat binnenkort zijn/haar caminoplan aanvatten.

Tegen medio november zullen de meesten de Europese Jakobswegen geruild hebben voor hun vertrouwde thuis. Tijd om terug te blikken of misschien al weer vooruit te kijken naar een volgende route.

Naar jaarlijkse gewoonte biedt het Compostelagenootschap afdeling Limburg deze pelgrims, maar ook plannenmakers en geïnteresseerde luisteraars, de mogelijkheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Wij doen dat op woensdag 13 november vanaf 19.00 uur onder het genot van een drankje en een hapje in het ons vertrouwde Kliniekske in Genk.

Pelgrims die hun ervaringen willen delen aan de hand van een presentatie, al dan niet ondersteund met foto’s of filmbeelden, zijn bijzonder welkom. Voor elke pelgrim die een presentatie wil houden, reserveren wij 20 minuten. Een beamer en laptop zijn aanwezig. Laat het wel tijdig weten op ons e-mailadres [email protected]. Ook voor extra inlichtingen over deze avond kun je ons op dit adres bereiken.

Je deelname is gratis.

(Foto’s van Nico Bringmans)

Deelnemen

Schrijf je hieronder online in tot en met 10.11.2019.

Kies hieronder eerst het aantal personen dat je wil inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en de familienaam in.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Ging je te voet of met de fiets op pad? Laat het ons weten en vertel erover. Heb je bijzondere ervaringen beleefd?
Voor menig pelgrim is de natuurbeleving één van de meest beklijvende ervaringen. Toch laat óók de pelgrim zijn ecologische voetafdruk na. Hoe kunnen we die zo klein mogelijk houden?

Inlogoptie

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.


De inschrijvingen zijn afgesloten.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?