Wandelen in de Voerstreek

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
za 26/06/2021
09:45 - 17:00

Locatie
Sint-Lambertuskerk in 's-Gravenvoeren

Soort activiteit

Organisator
Afdeling Limburg


Helaas is deze activiteit volgeboekt. Het komt echter voor dat ingeschreven deelnemers hun inschrijving annuleren. Wil je op een wachtlijst komen, stuur dan een mail naar afdelinglimburg@compostelagenootschap.be. Wanneer er een plek vrijkomt, krijg je een bericht van de organisator. In dat geval kun je beslissen daar wel of niet gebruik van te maken.

Opzet

Voeren op zijn mooist … een rondje ‘s-Gravenvoeren in het voorjaar.

Voeren is allicht een van de mooiste streken van Limburg. Ideaal om daar van het voorjaar te proeven. We doen dit – natuurlijk – al wandelend. We leren de streek kennen, stoppen regelmatig om van het landschap en de natuur te genieten en maken tijd om bij te praten over onze Compostelaplannen. En meteen oefenen we in dit heuvelachtige landschap onze spieren voor onze tocht …

We hebben voor deze luswandeling een parcours gekozen van ca. 18 km. We vertrekken en komen dus op dezelfde plaats aan.

De wandeling vertrekt aan de Sint-Lambertuskerk in ‘s-Gravenvoeren. Voor wie vóór het vertrek nog graag een koffie, thee … wil gebruiken, opent Eetcafé Der Pley – Plein 27, ‘s-Gravenvoeren, tegenover de Sint-Lambertuskerk – haar deuren die ochtend speciaal voor ons al om 09.30 uur.

Praktisch

De aard van het parcours vereist goed en stevig schoeisel, bij voorkeur wandelschoenen. Gebruik je vaker wandelstokken, dan neem je die best mee. Zorg zelf voor picknick en drank. Onderweg zijn stops voorzien.

Heb je nog vragen, stuur dan een bericht naar [email protected].

Deelnemen

Snel inschrijven is de boodschap. Het aantal deelnemers is beperkt tot 40.

Schrijf je hieronder online in tot en met woensdag 23.6.2021. Kies hieronder eerst het aantal personen dat je wil inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en familienaam in. Druk op de verzendknop onderaan. Klaar.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Inlogoptie

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.


De inschrijvingen zijn afgesloten.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?