Wandelen van Jacob naar Jacob

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
za 18/04/2020
09:15 - 16:00

Locatie
Jacobuskerk in Kapellen

Soort activiteit

Organisator
Afdeling Kempen


Om onze deelnemers te beschermen tegen het coronavirus en verdere verspreiding in te dijken, laten we de staptocht Wandelen van Jacob naar Jacob niet doorgaan. Deze activiteit organiseren we mogelijk op een latere datum opnieuw. Lees meer over de gevolgen van het coronavirus op Pelgrimeren en het coronavirus.

Sint-Jacobuskerk in Kapellen
Picknick aan de Schelde (Jakobskerkpad 2010)

Opzet

We wandelen van de Jacobuskerk in Kapellen langs de Via Brabantica naar de Jacobskerk in Antwerpen. De wandelafstand bedraagt 16 km. Onderweg maken we halt voor onze eigen picknick. Na een rondleiding in de Jacobskerk van Antwerpen (met o.a. het graf van P.P. Rubens) kunnen we nog nagenieten bij een glas … of een kopje …

De startplaats bereik je het makkelijkst met de trein. Vanuit Antwerpen-Centraal neem je de trein richting Essen of Rozendaal. Van het station in Kapellen ga je de Stationsstraat in. Steek aan het einde het pleintje recht over naar de Dorpsstraat en neem daarin de tweede straat links, de Kerkstraat. Of met de auto. Parking nabij de kerk of in een ondergrondse parking vlakbij.

Heb je nog extra inlichtingen nodig, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Deelnemen

Schrijf je hieronder online in tot en met woensdag 15.04.2020. Kies eerst het aantal personen die je wil inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en de familienaam in. Druk op de verzendknop onderaan. Klaar.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Sint-Jacobskerk in Antwerpen

Foto 1 van Harry Fabel
Foto 3 van User:Sixtus / CC BY-SA

Inlogoptie

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.


De inschrijvingen zijn afgesloten.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?