Wandeling tussen Boechoutse wijngaarden en paellafestijn

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
do 01/06/2023
09:00 - 16:00

Locatie
De Steenen Molen

Soort activiteit

Organisator
Afdeling Antwerpen


Opzet

Op donderdag 1 juni gidst onze medepelgrim Jan Liekens ons tussen de wijngaarden van Boechout. De wandeling bedraagt ongeveer 9 km en passeert rakelings de Via Brabantica. Breng drank mee voor onderweg. We starten om 9 u. aan de Steenen Molen in Boechout en rond 12 u. komen we daar terug aan. Tussen de wijnvaten krijgen we verdere uitleg en kunnen we genieten van een degustatie van de Boechoutse wijnen.

Om 13 u. gaan we aan tafel, want ondertussen heeft Ivo Hermans onze paella mixta bereid volgens de regels van de kunst en zal hij ons het verhaal van de paella en de rijst vertellen. Meesterverteller Ivo Hermans, bezieler van de culturele kring ‘De Koerier van Navarra’ is Spanjekenner bij uitstek. Hij schreef verschillende boeken, zoals Duende, een bericht over Andalucía, flamenco en zigeuners, Masker van de zon, Arroz en zijn laatste boek Sacay, de moedereed.

De prijs voor dit unieke festijn bedraagt € 40 voor de degustatie van de wijnen en de paella. De drank tijdens het paellafestijn is niet inbegrepen.

Meer info? Stuur een mailtje naar [email protected].

Deelnemen

Schrijf je online in tot en met maandag 15.05.2023. Het aantal plaatsen is beperkt tot 25 deelnemers. Snel inschrijven is de boodschap.

Kies hieronder het aantal personen dat je wil inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en familienaam in. Druk op de verzendknop onderaan. Klaar.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Opgelet! Vergeet niet ten laatste tegen maandag 15.05.2023 het totaalbedrag over te schrijven op bankrekeningnummer BE73 0017 0228 8160 van het Vlaams Compostelagenootschap, afdeling Antwerpen met vermelding van ‘Wandeling Boechoutse wijngaarden’, je voornaam en je familienaam. Pas na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief.

Mooi zicht op de Steenen Molen van Boechout
Wandelen door de Boechoutse wijngaarden

Inlogoptie

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.


Tickets

Kies je optie(s) en bij de gekozen optie(s) het aantal deelnemers Prijs Aantal deelnemers
Ik neem deel aan
wandeling, wijnproeverij paellafestijn
€ 40,00

Persoonsgegevens deelnemer

Registration Information

Contactpersoon (wie de inschrijving hierboven invulde)

Payment and Confirmation

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?