Were Tuus dag

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
za 09/12/2023
14:00 - 17:00

Locatie
Dienstencentrum De Garve

Soort activiteit

Organisator
Afdeling Brugge-Kust


Opzet

In 2023 trokken heel wat mensen eindelijk weer naar Santiago de Compostela. Het is beslist de moeite om samen te zitten met mensen die weer bijzondere ervaringen beleefden. Daarom organiseren we een namiddag waar iedereen – ook niet-leden – welkom is:
– pelgrims met recente camino-ervaringen
– fietsers en stappers
– ook zij die vroeger op weg waren
– of mensen die plannen hebben om te vertrekken en graag even komen luisteren.
Tussendoor bieden we koffie aan en gebak.

Een aantal pelgrims hebben al toegezegd om hun verhaal te doen: Camino a Finisterre, de Camino Francés, de Via Campaniensis, de Via Podiensis …

Wens je zelf te vertellen over je  tocht, zet dan 15 foto’s op een stick. In maximum 15 minuten genieten we samen van weer een nieuwe camino-ervaring.

Bereikbaarheid

Naast het Dienstencentrum is een kleine parking. Je kan ook je auto parkeren in de buurt van De Garve of in de parking aan het station in Brugge. Vanaf het station vertrekt lijnbus 6 op perron A2. Afstappen aan de kerk van St.-Jozef (8 haltes). Via de Terlooigemweg is het nog 5 minuten stappen naar De Garve. Wie te voet wil komen vanaf het station, moet 4,2 km stappen.

We ontvangen je vanaf 13.45 uur.

Deelnemen

Schrijf je hieronder online in tot en met zaterdag 2 december 2023.

Kies hieronder bij de juiste optie het aantal personen dat je ervoor wil inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en familienaam in. Druk op de verzendknop onderaan. Klaar.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad. Heb je alsnog problemen bij het inschrijven, stuur dan een e-mail naar [email protected] van afdeling Brugge-Kust.

Opgelet! Vergeet niet ten laatste tegen zaterdag 2 december 2023  het totaalbedrag over te schrijven op bankrekeningnummer BE62 0017 0228 8261 van het Vlaams Compostelagenootschap, afdeling Brugge-Kust met vermelding van “Were Tuus dag”, je voornaam en je familienaam. Pas na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief.

start aan kathedraal van Porto
start aan kathedraal van Porto
Camino Portugues augustus 2022 omgeving Cezantes
Camino Portugues augustus - omgeving Cezantes
Mistige morgen eind augustus O Cruceiro
Mistige morgen eind augustus O Cruceiro

Inlogoptie

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.


De inschrijvingen zijn afgesloten.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?