Winterwandeling door het Brabantse Dijleland

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
za 14/12/2019
08:45 - 21:00

Locatie
Zaal Ten Wijngaerd

Soort activiteit

Organisator
Afdeling Leuven


Opzet

De afdeling Leuven nodigt jullie uit voor haar jaarlijkse winterwandeling. Ditmaal een achtvormige wandeling van 17 km in de omgeving van Neerijse door een van de mooiste stukjes van onze regio. In twee delen wandelen we door golvende velden met prachtige hoeves en door een van de oudste en bekendste natuurgebieden, de Doode Bemde. ‘s Middags is er een picknick, waarbij we soep aanbieden. Daarna vergasten Willy Genbrugge en zijn groep ons op muziek en poëzie, ondersteund met beelden. Met als thema “O, dorp waar ik geboren ben, village de mon rêve, pueblo de mi corazón”, over leven, liefde, dood en waarbij de camino zeker aan bod komt. Na het tweede deel van de wandeling stellen we bij een stuk taart de komende wandeldriedaagse voor: de Drie Stedentocht in Midden-Brabant. Deze gaat volgend jaar door van 30 april tot 2 mei met wandelingen vanuit de oude abdij van Kortenberg naar Brussel, Mechelen en Leuven.

Verloop van de dag

08.45 u. – Onthaal met koffie en thee
09.30 u. – Eerste deel van de luswandeling
12.00 u. – Picknick. Aansluitend muziek en poëzie
15.00 u. – Tweede deel van de luswandeling
16.15 u. – Voorstelling van de wandeldriedaagse
18.00 u. – Avondmaaltijd
21.00 u. – Afronding

Heb je nog extra inlichtingen nodig, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Deelnemen

Schrijf je hieronder online in tot 8/12/2019. Kies hieronder eerst het aantal personen dat je wil inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en familienaam in. Druk op de verzendknop onderaan. Klaar.
Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Opgelet! Vergeet niet het totaalbedrag vóór 10/12/2019 over te schrijven op bankrekeningnummer BE93 0017 0228 8867 van afdeling Leuven met vermelding van “Winterwandeling”, je voornaam en je familienaam. Pas na ontvangst van je betaling zijn de inschrijvingen definitief.

Op stap door weiden en velden
Vierkantshoeve
Brabantse Dijleland

Inlogoptie

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.


De inschrijvingen zijn afgesloten.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?