Stempelboekje

Het stempelboekje heb je nodig om in vele refugios, albergues, kloosters e.a. te kunnen overnachten. In het stempelboekje laat je onderweg – in albergues, kerken, gemeentehuizen e.a. – een stempel plaatsen, voorzien van de datum. De stempels staan ook voor veel herinneringen aan de (lange) tocht. Er is plaats voor 180 stempels. Het stempelboekje is gratis voor leden, maar wordt je niét automatisch toegestuurd als je lid wordt. Je vraagt het best tijdig aan, ten minste vier weken vóór je vertrekt. Ga naar hoe lid worden als je nog geen lid bent.

Als jouw tocht aan de gestelde voorwaarden beantwoordt, geeft het stempelboekje bij aankomst ook recht op een compostela. De snelste manier om als lid je stempelboekje en geloofsbrief te krijgen, is de onderstaande knop aan te klikken.

Klaar voor je pelgrimstocht?

Je was van plan om op pelgrimstocht te gaan, maar je hebt dat moeten uitstellen. In je stempelboekje staat echter je eerder geplande vertrekdatum. Dient die te worden gewijzigd wanneer je op een latere datum opnieuw de tocht aanvat?
Het antwoord is neen. Je hoeft ook geen nieuw stempelboekje aan te vragen. Je hoeft ook de originele datum niet te veranderen. Immers, wanneer je op het Pelgrimsbureau in Compostela om je compostela gaat, controleert men daar enkel de datums bij de stempels.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?