Algemene Vergadering Vlaams Compostelagenootschap

Wanneer

za 27/02/2021    
10:00 - 13:00

Event Type

Op 27 februari 2021 houdt het Vlaams Compostelagenootschap zijn jaarlijkse statutaire ledenvergadering. Enkel effectieve leden kunnen deelnemen. Door de vigerende coronamaatregelen kan deze algemene vergadering niet op onze genootschapszetel in Mechelen doorgaan. De vergadering zal daarom digitaal verlopen.

Wees gerust, digitaal vergaderen kan eenvoudig zijn. Je dient enkel te beschikken over een pc, laptop, tablet of smartphone met een camera. Je hoeft je geen software te installeren of enige technische kennis te hebben. Het volstaat om op een weblink te klikken om deel te nemen. Die bezorgen we je samen met een eenvoudige leidraad, eens je ingeschreven hebt.

Meer informatie en de nodige documenten ter voorbereiding van de vergadering vind je op deze webpagina. Daar vind je ook de link naar het inschrijfformulier. Wil je meteen inschrijven, klik dan op deze link. Opgelet! Beide webpagina’s zijn afgeschermd, zodat enkel jij als effectief lid toegang krijgt. Je dient dus eerst in te loggen op onze website.

Lees meer over de werking van het genootschap.

Log in with your credentials

Forgot your details?