Algemene Vergadering Vlaams Compostelagenootschap

[Geen fysieke locatie]

Datum/Uur
za 27/02/2021
10:00 - 13:00

Soort activiteit

Organisator
Vlaams Compostelagenootschap


Op 27 februari 2021 houdt het Vlaams Compostelagenootschap zijn jaarlijkse statutaire ledenvergadering. Enkel effectieve leden kunnen deelnemen. Door de vigerende coronamaatregelen kan deze algemene vergadering niet op onze genootschapszetel in Mechelen doorgaan. De vergadering zal daarom digitaal verlopen.

Wees gerust, digitaal vergaderen kan eenvoudig zijn. Je dient enkel te beschikken over een pc, laptop, tablet of smartphone met een camera. Je hoeft je geen software te installeren of enige technische kennis te hebben. Het volstaat om op een weblink te klikken om deel te nemen. Die bezorgen we je samen met een eenvoudige leidraad, eens je ingeschreven hebt.

Meer informatie en de nodige documenten ter voorbereiding van de vergadering vind je op deze webpagina. Daar vind je ook de link naar het inschrijfformulier. Wil je meteen inschrijven, klik dan op deze link. Opgelet! Beide webpagina’s zijn afgeschermd, zodat enkel jij als effectief lid toegang krijgt. Je dient dus eerst in te loggen op onze website.

Lees meer over de werking van het genootschap.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?