Pelgrimsconcert – Muziek en Verhalen uit de Middeleeuwen

Kaart wordt geladen...

Datum/Uur
za 12/10/2019
16:30 - 22:00

Locatie
Kapel van Hof Bladelin

Soort activiteit

Organisator
Afdeling Brugge-Kust


Opzet

Een avond in de geest van het Middeleeuws pelgrimeren naar Santiago de Compostela, in de luisterrijke neoclassicistische kapel van Hof Bladelin. Dit pelgrimsconcert is een samenwerking tussen vzw De Foere en het Vlaams Compostelagenootschap – Afdeling Brugge-Kust.

De ensembles Pandora² en Ultreya brengen een uitgebreide keuze van historische en specifieke Jacobsmuziek. Lees meer …

Een verteller laat je kennis maken met vreugde en leed, lusten en lasten van de middeleeuwse pelgrim. De pelgrimsmuziek wordt gebracht op een uitgebreid instrumentarium dat deels speciaal voor dit programma werd gebouwd. Aanvang om 19.30 u.

Bijkomend is er mogelijkheid tot deelname aan een aanvullende namiddagactiviteit: een bezoek met gids aan de nabijgelegen Sint-Jacobskerk, Sint-Jacobsplein 1, Brugge. Afspraak om 16.30 u. aan de hoofdingang van de kerk.

Heb je nog extra inlichtingen nodig, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Deelnemen

Schrijf je hieronder online in tot 5/10/2019.

Kies hieronder bij de gewenste deelactiviteit eerst het aantal personen dat je wil inschrijven. Het juiste aantal invulvelden opent zich automatisch. Vul per deelnemer – ook jezelf als je wenst deel te nemen – de voornaam en familienaam in.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven, download dan deze leidraad.

Opgelet! Vergeet niet ten laatste tegen 6 oktober 2019 het totaalbedrag over te schrijven op bankrekeningnummer BE62 0017 0228 8261 van het Vlaams Compostelagenootschap, afdeling Brugge-Kust met vermelding van “Concert”, je voornaam en je familienaam. Pas na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief.

De ensembles Pandora² en Ultreya stellen een uitgebreide keuze historische en specifieke Jacobsmuziek voor in hun programma JAKOBUS.
Kapel van Hof Bladelin (foto: Mathias Desmet)

Inlogoptie

Wanneer je als lid inlogt of al ingelogd bent, dan worden je contactgegevens automatisch ingevuld.


De inschrijvingen zijn afgesloten.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?