Nieuw voor alle bezoekers

De website is nu perfect toegankelijk zowel op pc en laptop als op smartphone en tablet.

Je hebt toegang tot gedetailleerd advies over de voorbereiding van je pelgrimstocht, gaande van mentale en fysieke voorbereiding, uitrusting, tips voor onderweg tot een mondje pelgrimstaal toe.

Er zijn overzichtskaarten met pelgrimswegen voor stappers en fietsers. Je kan daar doorklikken naar de steekkaart van de gewenste pelgrimsweg.

De steekkaarten van 26 pelgrimswegen in België, Frankrijk, Spanje en Portugal en 2 fietsroutes vanuit Vlaanderen tot in Santiago de Compostela staan al ter beschikking. De set steekkaarten zal stelselmatig uitbreiden met bijkomende pelgrimswegen en up-to-date gehouden worden.
Op elke steekkaart vind je een zoombare landkaart met de route en een hoogtegrafiek, een beschrijving, praktische informatie, de beschikbare gidsen, een fotoslider, nuttige links en downloadbare gps-tracks, geschikt gemaakt voor gps en smartphone. En een link naar hulppagina’s hoe de tracks te gebruiken op een gps of smartphone.

Je kan je online inschrijven voor een van de infodagen.

Op de pagina van het infopunt kan je gericht opzoeken op welke zaterdag welke vrijwilligers met welke ervaring aanwezig zijn. En zo de meest geschikte zaterdag uitpikken voor je bezoek.

Je hebt toegang tot het overzicht van de activiteiten, maar je kan enkel inschrijven voor deze die ook openstaan voor niet-leden.

Je kan nu online lid worden. Eens de online betaling gebeurd is, gaat je lidmaatschap onmiddellijk in en heb je toegang tot alle ledenvoordelen. Wie voor domiciliëring kiest, tekent zijn mandaat met een elektronische handtekening.

Je kiest je favoriete pelgrimsgidsen en andere pelgrimsliteratuur uit in een overzichtelijke webwinkel met een performant online betaalsysteem.

BELANGRIJKE TIP

Gebruik je de webbrowser Google Chrome, Mozille Firefox of Microsoft Edge op je pc, laptop, tablet of smartphone ofwel Safari op Apple-apparaten, dan zal je onze nieuwe website zonder enig probleem kunnen benutten.

Echter, gebruik je nog Internet Explorer – indertijd standaard mee geïnstalleerd bij Windows – dan zal de website niet naar behoren werken. Dat is niet alleen het geval voor onze nieuwe website, maar voor alle recent ontwikkelde en toekomstige websites.

Hoe komt dat? Sinds begin 2017 ondersteunt Microsoft Internet Explorer niet meer. En dus is deze webbrowser niet geschikt om nieuwere websites te bezoeken. Hij is ook onveilig. Sinds de lancering van Windows 10 heeft Microsoft zijn verouderde webbrowser Internet Explorer vervangen door Edge. Die draait echter alleen op Windows 10.

Wat als je nog Internet Explorer als webbrowser gebruikt? De oplossing is eenvoudig. Je installeert en gebruikt Chrome of Firefox als webbrowser. Download hier Chrome of Firefox en volg de stapsgewijze instructies.

Veel surfplezier op onze nieuwe website!

Jouw suggesties, bemerkingen of foutmeldingen helpen ons enorm om de website verder te verbeteren.

Nieuw, enkel voor leden

Je kan je lidmaatschap – gratis – uitbreiden naar andere gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.

Elk lid en elk gekoppeld gezinslid beschikt over zijn eigen profielpagina, waarop je kan zien welke stempelboekjes je hebt aangevraagd, op welke activiteiten je hebt ingeschreven, bij welke werkgroep je vrijwilliger bent, welke activiteiten je hebt georganiseerd, welke vacatures je hebt uitstaan en waarvoor je kandidaat bent … Vanzelfsprekend kan je je eigen gegevens en die van je gezinsleden altijd bijwerken.

Je kan jezelf en je familieleden online inschrijven op een van de activiteiten. Afgelopen met het repetitief invullen van formulieren. Kies de gewenste activiteit uit en schrijf je online in.

Je kan online je gratis stempelboekje aanvragen.

Je kan online je compostela opladen.

Je kunt zoekertjes plaatsen om een stapgenoot of fietsmaat te vinden.

Alle nummers van ons kwartaaltijdschrift De Pelgrim zijn vanaf nummer 1 tot het laatst verschenen nummer gedigitaliseerd en in pdf beschikbaar en downloadbaar. Maar er is meer. De artikels vanaf het nummer 60 werden voorzien van sleutelwoorden, waardoor het mogelijk is om de gewenste artikels terug te vinden én te lezen. Of je downloadt gewoon die specifieke De Pelgrim waarin het gezochte artikel zich bevindt.

Alle nummers van het digitale tijdschrift ¡HOLA! zijn online beschikbaar. Per jaar gerangschikt en vanzelfsprekend downloadbaar.

Je kan in de digitale bibliotheek op zoek gaan naar je favoriete literatuur. De boeken consulteren kan tijdens de openingsuren van het infopunt.

Je kunt zoekertjes plaatsen om een stapgenoot of fietsmaat te vinden.

Je kan openstaande vacatures bekijken en je kandidaat stellen voor een taak in het genootschap.

Nieuw, enkel voor vrijwilligers

Heb je de nodige toegangsrechten, dan kun je activiteiten opladen naar de website.

Elke werkgroep en afdeling heeft zijn eigen pagina met informatie over hun specifieke werking.

Omdat de inschrijvingen op activiteiten nu automatisch worden bijgehouden, vermindert de administratieve werklast van de organiserende vrijwilligers. Inschrijvingen op de door jou georganiseerde activiteit zijn te allen tijde consulteerbaar. Enkel voor de vrijwilligers met specifieke toegangsrechten.

De mogelijkheid om online lid te worden vermindert de werklast van de ledenadministratie aanzienlijk.

Onze winkeliers hebben op elk moment een overzicht van de bestellingen en de status van de verzonden pakjes. De voorraad per artikel wordt automatisch bijgehouden.

De vacatures voor je werkgroep of afdeling laad je gewoon op naar de website. Vanzelfsprekend word je automatisch verwittigd wanneer iemand zich kandidaat stelt.

Je kan alle huisstijlitems zoals logo’s, briefhoofden … downloaden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?